Η εταιρεία Foodoxys συνδεδεμένο μέλος του MACC
Στη μεγάλη ομάδα του Mediterranean Agrofood Competence Center MACC εντάχθηκε η εταιρεία FoodOxys PC Spin off.
Πρόκειται για μια ετιαρεία - τεχνοβλαστό (spin off) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, η οποία ιδρύθηκε το 2019 από τον καθηγητή Φυσιολογίας Ζωικών Οργανισμών - Τοξικολογίας Δημήτριο Κουρέτα και την ερευνητική του ομάδα.
Η επιστημονική ομάδα της #FoodOxys απαρτίζεται από διακεκριμένους ερευνητές, με πολυετή εμπειρία στα ερευνητικά πεδία της "βιοχημίας της διατροφής" και του "ανθρώπινου μεταβολισμού".
Υπηρεσίες για τον άνθρωπο:
- Προσδιορισμός του σημαντικότερου ενδογενούς αντιοξειδωτικού σε μία σταγόνα αίμα
- Βασικός έλεγχος ενδογενούς οξειδοαναγωγικής κατάστασης για τη δημιουργία βιολειτουργικής διατροφής
- Λεπτομερής έλεγχος ενδογενούς οξειδοαναγωγικής κατάστασης για τη δημιουργία βιολειτουργικής διατροφής
Υπηρεσίες για τα τρόφιμα
- Εύρεση ισχυρισμών υγείας #healthclaim
- Σήμα πιστοποίησης ποιότητας AFQ (Activity FoodOxys Quality)
- Δημιουργία ταυτότητας προϊόντος
Τα τελευταία 20 χρόνια, υπο την καθοδήγηση του Καθηγητή Δημητρίου Κουρέτα η επιστημονική ομάδα της FoodOxys έχει δημοσιεύσει περισσοτερα από 240 άρθρα σε διεθνούς φήμης επιστημονικά περιοδικά με κριτές. Για περισσότερες πληροφορίες πεισκεφθείτε το www.foodoxys.com
Μαζί με τους εταίρους και τα μέλη του #MACC, ενώνουμε τις δυνάμεις μας για ένα βιώσιμο μέλλον.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Δίκτυο Μελών του Mediterranean Agrofood Competence Center #MACC επισκευθείτε το www.macc.gr